Tuesday, June 30, 2015

Snow Friend!


Zom in deze warme week , kom ik met een verfrissend kaartje!! Deze keer is het mijn beurt om jullie te inspireren op ons Hobbyvision blog!
Voor mij dolle pret want geef mij maar nieuwe winter en of kerst papiertjes, bijpassende mallen  en je hoort Tiets niet meer hoor!
 Hier heb ik een plaatje van Pion design gebruikt... die blijven toch echt super gaaf en ook op dit nieuwe Noor! Design papier.
De  nieuwe cirkel stans eromheen geplakt en daaraan vast heb ik de handschoenen gehangen.
Achter het plaatje nog wat verbandgaas geschoven en onderin mogen de bloemen natuurlijk niet  vergeten worden. Een mooi takje erbij wat gekrulde stengels en dan nog een nieuwe winter tekst
erbij geplakt . Deze is met een ronde pons geponst.
De ster stans heeft nog een plekje gekregen achter het papier zodat de punten nog mooi uit steken.
Als laatste nog even het mutsje erbij geplakt en de bondrandjes natuulijk weer met funflock behandeld!!

Ik hoop dat jullie een beetje verfrissing hierdoor hebben gekregen en wens jullie verder nog een mooie dag toe!


   Noor! Design - Winter Wishes - Circle Stars   Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauw mal - Vierkant + 2 hoekjes   Noor! Design - Winter Wishes - Clearstamp Stars    Paperbloc - 15 x 30 cm - Shabby Christmas

Noor! Design - Cutting & Embossing stencil -  Winter Wishes - Gloves & Hat    Noor! Design - Cuttingmal - Vintage Flourishes - Leaf 2    Plakparels Nellies Choice - 3mm - wit/ivoor/zilver 

Sunday, June 21, 2015

Scheepjes- Spring to Summer CAL 2015


Ik heb mijn huiswerk voor deze week weer klaar.. Zo leuk om mee te doen met de Scheepjes CAL 2015. Je kunt bij Jenine een kant en klaar pakket kopen waarmee je mee kunt doen. 
Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten.
Ik doe met het bovenste pakket de Hebron.

Je maakt een omslag sjaal maar hoe en wat is een verrassing. De eerste 2 weken zijn geweest en zoals je ziet op de foto, heb ik alle 16 bloemen klaar. Moet ze nog wel even blokken maar ik wacht op de eucalan. Daarmee maak je je haakwerk veel mooier. Een klein beetje in een plantenspuit doen, je werk besproeien tijdens het blokken.

Deze blokken gebruik ik ervoor. Je kunt de bloemen op 1 deel vast zetten en is de omslag doen klaar, kun je alle delen aan elkaar klikken en zo je omslag doen blokken.. handig toch!

Op de facebook groep kun je gezellig mee kletsen en je creatie;s elke week laten zien. Ook lees je er veel tips en is het gewoon gezellig om zo met elkaar elke week weer een stukje verder te haken aan de omslag doen!

Ik zal over een paar weken weer laten zien hoe ver de omslag doen al gevorderd is!

Een fijne zondag toegewenst!

Liefs Tiets


Monday, June 15, 2015

FlipFlops!


Voor onze club kreeg ik van Christine Young van de PaperDollsNest! digi's een leuke digi en deze was zo geschikt voor de flipflops dat ik daar mee aan de slag ben gegaan.
Heb ze eerst met gesso bewerkt en toen beplakt met het seashore papier.
De golven uit blauw cardstock gestans 3 keer en met dikke lagen foam tegen elkaar aan geplakt zodat er diepte ontstaat. De digi kon ik er zo mooi tussen plaatsen en lijkt het net of ze al surfend uit de golven omhoog komt.
Ook het dutchdoobadoo woordje zomer heb ik wit gemaakt met gesso en toen opgeplakt.
De seashore stansjes hebben ook allemaal een plekje gekregen en op de platts flipflop nog wat net schelpen en een bootje geplakt.
De tekst komt van de bijpassende stempelsheet. en deze in het rond uitgestanst en het kleine ankertje van de paperart nautical erbij geplakt.

Ik hoop dat jullie geinspireerd worden zo om ook eens met een mdf artikel aan de slag te gaan, Zowel Noor! Design als Dutch Doobadoo hebben echt prachtige artikelen hierin!




Saturday, June 13, 2015

ATC SKETCH CHALLENGE op onze Noor Artist Trading Cards facebookgroep.

De eerste atc sketch challenge vonden jullie zo leuk dat ik besloten heb dit nog eens te doen.
Ik heb weer een sketch gemaakt en daar 2 atc's mee gemaakt. Eentje zoals de sketch zelf en eentje gespiegeld.
Deze keer heb ik er wel een thema aan gehangen:
 Kerst of winter!


Dit zijn mijn voorbeeld atc kaartjes gemaakt van de bovenstaande sketch.


 De opdracht luid dus maak 2 atc kaartjes met deze sketch, de 1 zoals de sketch is de andere gespiegeld.En ze moeten in het thema kerst of winter zijn! Natuurlijk moet er wel iets van Noor op de atc kaartjes zitten! 
Als je ze klaar hebt, laat je ze  in de facebookgroep zien:



Mail ze ook naar mij op tiets.w@gmail.com.
 Je doet dus alleen mee als je de 2 atc's foto"s ook naar mij mailt!

De wedstrijd loopt tot 25 Juli en je kunt deze stans winnen:



Succes allemaal en ik hoop dat jullie allen meedoen!



Tuesday, June 9, 2015

Schatje

Voor ons Hobbyvision blog heb ik dit kaartje gemaakt:

Ooo wat leuk he die nieuwe stansjes van Noor! dat kersje en die fruit rand... Ik heb als basis een dutch doobadoo mal gebruikt gewoon omdat ik de borders van Noor dat zo leuk uit vind komen. De vlinder een beetje bovenin  en de fruit border heb ik deze keer door midden gesneden en aan beide kanten van het plaatje geplakt. Die heb ik trouwens op een sierlijke blauwe mal geplakt die ik uit kraft papier gestanst had.
Trouwens dat plaatje komt uit een nieuw bijpassend paper & picture blokje en met die meloen in haar mond zo leuk bij de fruit rand toch!
De zonnebloem heb ik op het strikje van lint geplakt  en het geheel op een stukje kant geplakt. Het woord schatje is een nieuwe mal van Joy! crafts en vond ik zo cute!!
De kersjes heb ik met  modpodge behandeld voor het glanzend effect. Nog wat vlinders voor een 3 d effect met wat pareltjes en er is weer een kaartje geboren!!
O ja het papier is natuurlijk het blokje Berry sweet wat lekker kleurtjes heeft !!
Zo dit was het deze keer weer van mij wat ideetjes...
Ik wens jullie een mooie dag toe!




Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Summer Lovin - Rand met fruit    Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Summer Lovin - Zonnebloem    Noor! Design - Berry Sweet - Kers met blaadjes    Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Cirkel met bloem

Noor! Design - Paper & Pictures - Summer Lovin     Noor! Design - Paperpad Berry Sweet - 15 x 30 cm    Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Tiny Words 1    Noor! Design - Blauwe mal - Rand vlinder

Noor! Design - Blauwe mal - 2 vlinder    Kant - Cotton White Lace - 20mm SL04

Monday, June 1, 2015

In the spotlight- Sending Messages


Een nieuwe maand dus weer een nieuwe IN DE SPOTLIGHT bij Noor! Design. Deze maand willen we graag de stempelS "Sending Messages"  eens uitlichten. 




Deze leuke serie stempels kun je gebruiken als achtergrond of delen op je kaart. 

We hebben aan de spotlight ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 1 juni t/m 3 juni langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuk pakket met Noor! Design artikelen. Als je mee loopt maak je kans op deze producten: 

6002/0453 Berry Sweet Strawberry        6002/0454 Berry Sweet Cherry



Als je het goed is komen jullie net bij  Jenine vandaan en hebben bij haar gezien wat ze met dit thema gemaakt heeft.
Ik heb een vakantie koffertje gemaakt!


Het papier wat ik gebruikt heb is het nieuwe winterpaperblokje Shabby Christmas en komt volgende maand uit... Ik natuurlijk al helemaal in mijn sas!!
Het koffertje (DDBD) heb ik uitgesneden uit kraft papier  en de riemen eromheen met de hand uitgesneden en met de buckles vast gezet.
Aan de zijkant heb ik de ster border een gedeeltje geplakt!
De slee heb ik uit wit papier gestanst en heb met structuur pasta wat sneeuw eronder gemaakt.
De ronde sending messages gestempeld en uitgeknipt en daar het Holiday woord een beetje half over heen geplakt.

Hier heb ik de handschoenen met een wit flossdraadje vast gezet. Ook weer een sending message gestempeld en uitgeknipt. De handschoentjes hebben een bont randje gekregen door funflock.

 Aan de ene zijkant natuurlijk ook gestempeld.

 op de achterkant een achter grond message gestempeld met een andere eroverheen met iets donkerder inkt. De postage weer uitgeknipt.

Aan deze zijkant heb ik received zo gestempeld en de andere 2 weer uitgeknipt en de bovenste met foam opgeplakt om diepte te maken.


Boven op de koffer heb ik een klein bloemtafereeltje gemaakt met zelf gemaakte oprol bloemen en denneappels. Een paar sneeuwballen er bij en ook weer een uitgeknipte sending message ertsuuen geplakt.
Om het hengsel van de koffer heb ik een witte label gestrikt met touw en daar in ( nieuwe) winter tekst op gestempeld.
Ik hoop dat ik jullie weer genoeg inspiratie heb kunnen geven met dit thema en nu word het tijd om door te hoppen naar

Corina

en kijk wat voor moois zij gemaakt heeft.

Vergeet niet om hier een reactie achter te laten want dan maak je kans op die geweldige 2 stansen!